7 خاصیت اعجاب انگیز آدامس کُندر، برای سلامت و حافظه

به گزارش وبلاگ سارا، همه ما با آدامس آشنایی داریم. می دانیم آدامس چیست و جویدن آدامس چه فوایدی بعد از خوردن غذا برای بدن دارد. آدامس ها انواع و اقسام مختلفی دارند که هر کس با توجه به ذائقه و سلیقه خود آدامس موردنظرش را می خرد. این روزا این قدر تنوع در طعم و مزه های آدامس بسیار است که گاهی گیج می شویم کدام آدامس را خریداری کنیم. آدامس های هندوانه ای، موزی، توت فرنگی، نعنایی، اکالیپتوس و ….

7 خاصیت اعجاب انگیز آدامس کُندر، برای سلامت و حافظه

برخی آدامس ها سالم تر و فاقد آسپارتام هستند. آدامس های سقز و کندر نیز از این دسته آدامس ها هستند.

برخی شرکت های فراوری آدامس هستند که می توانند از پودر خالص کندر استفاده نمایند و آدامسی به بازار عرضه نمایند که دارای طعمی مجذوب کننده با ته مزه ملایم تلخی همراه با رایحه پوست گردو داشته باشد.

اما قبل از اینکه این آدامس فوق العاده را خریداری کنیم باید کندر را بشناسیم و با خواص آن آشنا شویم.

کندر چیست؟

کندر نام درختی است که از صمغ و میوۀ آن در صنایع دارویی و غذایی مصرف می گردد. مزۀ آن تلخ و گس است و خواص فراوانی دارد. مهم ترین خاصیت کندر، تأثیر آن بر قدرت یادگیری و تقویت حافظه عنوان شده است که از زمان های گذشته و در طب سنتی نیز استفاده می شده است. کندر را می توان به صورت خوراکی، بخور(یا سوزاندن آن همراه اسپند) و موضعی مصرف کرد. کندر در دستۀ گیاهان گرم و خشک می گنجد و طبع گرمی نیز دارد. در کتب قدیمی این گیاه بانام صمغ معنوی معروف شد. از گذشته به عنوان خوشبو کردن دهان نیز جویده می شده است. خاصیت کشسانی و چسبندگی آن باعث می گردد در دهان منسجم بماند. عصاره و روغن این گیاه نیز به عنوان خوشبونماینده در صنایع عطرسازی، محصولات بهداشتی و مراقبتی پوست استفاده می گردد.

خواص کندر

کندر خواص زیادی دارد و برای انواع مسائل موضعی پوست و مو، مراقبت های پوستی، بیماری های التهابی، حتی برخی تحقیقات نشان داده که کندر برای بیماری های التهابی و درمان سرطان مفید است. کندر درگذشته بیشتر به عنوان بخور استفاده می شد و هنوز هم برای آروماترپی استفاده می گردد. و در حمام های سنتی برای جذب آن به وسیله پوست در فضا بخور یا دود می شد. خوردن یا همان جویدن کندر نیز از گذشته مرسوم بوده و برای بهداشت دهان و دندان و خوشبو کردن آن استفاده می شده است. به عبارتی می توان کندر و سقز را پیشینۀ آدامس های امروزی دانست. خواص بی نظیر این ماده برای حافظه نیز از موارد مهم و مورد اهمیت این ماده و مصرف خوراکی آن است.

در ادامه به چند خواص مهم کندر می پردازیم تا هرچه بیشتر با این مادۀ شگفت انگیز آشنا شوید:

1- کندر و تقویت حافظه

یکی از مهم ترین خاصیت های کندر که به آن نیز معروف است، خاصیت تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز آن است. استفاده از کندر به صورت خوراکی، برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فراموشی (آلزایمر) مؤثر بوده و قدرت خارق العاده ای در بهبود یادگیری دارد. با بهبود گردش خون، خطر ابتلا به انواع بیماری های خطرناک زوال عقلی را کاهش می دهد.

2- کندر و برای بهبود التهابات و زخم های دهانی

کندر به عنوان یک ضدعفونی نمایندۀ قوی برای از بین بردن باکتری ها و پلاک های دهان بسیار عالی عمل می نماید. خاصیتی که در بهبود زخم های دهانی دارد، از دیرباز نیز شناخته شده و در کتاب های علمی قدیمی هم چو.ن کتاب این سینا نیز از آن یادشده است. جویدن معمول آن نیز موجب استحکام لثه و دندان ها می گردد و دهان را نیز خوشبو می نماید.

3- کندر برای التیام زخم

روغن یا عصارۀ کندر از زمان های بسیار دور به عنوان یک التیام دهندۀ قوی زخم های موضعی استفاده می شده است. امروزه نیز در صنایع دارویی در ترکیبات التیام بخش به نوعی وجود دارد.

[crp]

4- کندر برای سلامت قلب

تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد که کندر می تواند خواصی در رابطه با محافظت از قلب داشته باشد. به نظر می رسد این کار با کاهش چربی خون و خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی که دارد، انجام می دهد. در طولانی مدت و استفادۀ تدریجی کندر، احتمال ابتلا به سکته های قلبی را کاهش می دهد.

برای استفاده: اسانس های رقیق شده را به صورت موضعی، 1 تا 3 قطره را روزانه به نقاطی مانند گردن یا مچ دست بمالید.

5- کندر برای سلامت کبد

خواص آنتی اکسیدانی کندر برای کبد نیز مفید است. آزمایش در سال 2013 نشان داده که آنتی اکسیدان روغن کندر به محافظت از سلول های کبدی یاری می نماید. تحقیقت دیگری در سال 2011 که بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داد که بر روی هپاتیت و فیبروس کبدی، خاصیت ضدالتهابی دارد.

6- کندر برای فشار کاهش خون

با یاری کردن به سلول سازی و تنظیم گردش خون به کاهش فشارخون یاری می نماید.

7- کندر برای کنترل سرطان

کندر تأثیر شگفت انگیز در درمان سرطان دارد. تحقیقات نشان داده که روغن های مختلف هرکدام می توانند تأثیری متفاوت بر بیماری سرطان داشته باشند. از طرفی آزمایشی در سال 2011 نشان داده که روغن کندر می تواند رشد و سکونت سلول های سرطانی در بدن را کاهش دهد. تحقیقات دیگری نشان می دهد که کندر می تواند درد ناشی از بیماری سرطان و پرتودرمانی را کاهش دهد.

کندر یا آدامس کندر؟

کندر خود به عنوان آدامس نیز استفاده می گردد، اما طعم تلخ و مزۀ گسی دارد. درست است که کندر مانند سقز می تواند به صورت خوراکی و مانند آدامس جویده گردد، اما طعم تند آن برای همه ممکن است خوشایند نباشد. خاصیت دارویی بسیار بالای این مادۀ گیاهی و مفید بودن آن برای بدن بسیار از متخصصان صنایع غذایی و دارویی را بر آن داشته تا از آن برای مواردی همانند آرایشی و بهداشتی، تسکین اعصاب و آرامش بخشی پوست و اعصاب استفاده نمایند.

حال که با خواص کندر و آدامس کندر آشنا شدید به راحتی می توانید با انتخاب مارک های خوب آدامس کندر طبیعی و روغن گردو سلامتی را به بدن خود هدیه دهید.

منبع: اُکالا

به "7 خاصیت اعجاب انگیز آدامس کُندر، برای سلامت و حافظه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 خاصیت اعجاب انگیز آدامس کُندر، برای سلامت و حافظه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید