امکان تزریق واکسن آسترازنکا به متقاضیان سفر خارجی

به گزارش وبلاگ سارا، روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار اطلاعیه ای، مواردی را در مورد تجویز دوز سوم واکسن کووید19 و واکسن مسافران عنوان کرد.

امکان تزریق واکسن آسترازنکا به متقاضیان سفر خارجی

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن صدور اطلاعیه ای درخصوص تجویز دوز دوم واکسن کرونا، به مصوبات کمیته فنی واکسیناسیون کووید19 و مرور مستندات داخلی و بین المللی برای کسب حداکثر ایمنی لازم و بعلاوه مراجعات افرادی اشاره نمود که به علت اضطرار سفر و عدم قبول نوع واکسن دریافت شده (نوبت اول و دوم) در کشور مقصد دچار مشکل هستند. در اطلاعیه شماهر چهار این وزارت خانه آمده است:

1. افراد بالای 60 سال که دو نوبت واکسیناسیون اولیه از واکسن های غیرفعال شده (سینوفارم، کوواکسین بهارات و کووایران برکت) استفاده نموده اند، باید نوبت سوم واکسن ترجیحا مشابه نوبت اول (غیرفعال شده) به فاصله چهار ماه از نوبت دوم دریافت نمایند.

2. در حال حاضر مستندات علمی برای دریافت دوز چهارم واکسن به ویژه واکسن های مصرف شده در کشور، موجود نیست؛ لذا دریافت دوز چهارم توصیه نمی گردد.

3. در مورد افرادی که به علت اضطرار سفر و عدم قبول نوع واکسن دریافتی به وسیله کشور مقصد، دچار مشکل شده اند کمیته سه نفره (اعضا به تشخیص دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی سراسر کشور) تشکیل و مجوز تزریق یک یا دو نوبت واکسن آسترازنکا به عنوان نوبت دوم یا سوم به صورت موردی و بعد از بیان هشدارهای لازم در مورد عوارض احتمالی و اخذ تاییدیه رضایت آگاهانه از فرد اقدام نمایند.

در اطلاعیه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است که حداقل فاصله بین دریافت واکسن نوبت دوم و سوم یک ماه خواهد بود. افرادی که به یک یا دو نوبت تزریق واکسن آسترازنکا برای سفرهای خارجی نیازمندند، از روزهای آینده قادر خواهند بود تا با مراجعه به دانشگاه های علوم پزشکی کشور، درخواست خود را ثبت نمایند.

منبع: توریسم آنلاین

به "امکان تزریق واکسن آسترازنکا به متقاضیان سفر خارجی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امکان تزریق واکسن آسترازنکا به متقاضیان سفر خارجی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید