نظم دهی آسان به ریخت و پاش آشپزخانه

به گزارش وبلاگ سارا، آشپزخانه یکی از مهم ترین بخش های خانه است که نظم و ترتیب آن از تمام بخش های خانه مهم تر است. نظم دهی به آشپزخانه و نظم دادن و مرتب کردن آشپزخانه از دغدغه های بانوان است.

نظم دهی آسان به ریخت و پاش آشپزخانه

نظم دهی به آشپزخانه بسیار مهم است. وقتی این فضا درست چیده نشده باشد یا دچار آشفتگی و بی نظمی باشد، آشفتگی به فکر ما نیز نفوذ می کند. در این مطلب از وبلاگ سارا به نکات نظم دهی در کابینت آشپزخانه می پردازیم. با ما همراه باشید.

نکات نظم دهی در کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه راحت ترین راه برای مخفی کردن شلوغی ها و بهم ریختگی ها است اما قرار نیست به این صورت باشند. کمی نظافت و نظم می تواند به شما کمک کند هر آنچه را که می خواهید، هر زمان که نیاز داشتید، بیابید.

چیدمان مجدد کشوها از نکات نظم دهی در کابینت آشپزخانه

کشوها را به بخش های مختلف تقسیم کنید. این بخش ها به عملکرد شما در هر قسمت از آشپزخانه مربوط می شوند. اگر آشپزخانه کوچکی دارید، احتمالا تنها دو بخش خواهید داشت. آشپزخانه های بزرگ تر تا 3 یا 4 بخش خواهند داشت. این بخش ها شامل موارد زیر می گردند:

  • بخش پخت و پز: این بخش مربوط به کشوهای اطراف اجاق گاز، فر و مایکروویو است. در این بخش باید قابلمه، ماهیتابه و ابزار پخت و پز قرار بگیرد.
  • بخش آماده سازی غذا: این بخش در قسمتی بزرگ تر و زیر فضای کانتر واقع شده است. این کشوها و کمدها می بایست شامل، انواع کاسه های غذاساز، ابزارهای پخت و پز، تخته های خرد کردن و چاقوها و غیره باشد.
  • بخش بشقاب ها: این بخش باید در نزدیکی سینک ظرفشویی یا ماشین ظرفشویی باشد. این موضوع به شما کمک خواهد کرد تا بلافاصله کارد و چنگال و بشقاب ها را پس از شستشو در آن ها قرار دهید. شما همچنین می توانید حوله های آشپزخانه را هم در آن قرار دهید.

به هر کشو یک قالب بدهید. پس از بخش بندی آشپزخانه، حالا باید تصمیم بگیریم چه اقلامی در کدام کشو قرار می گیرند. اقلام شبیه به هم را در یک کشو قرار دهید. برای اینکه آشپزخانه خود را زیبا کنید به مطلب با کمترین هزینه کابینت آشپزخانه را نو کنید سر بزنید.

چیدمان اقلام آشپزخانه

  • اقلام را با توجه به دسته بندی استفاده از آن ها چیدمان کنید. اگر این کار را انجام دهید، در حین پخت و پز تنها به یک یا دو کشو مراجعه خواهید کرد. اگر یک ابزار چند کاربرد دارد، پرکاربردترین آن را در نظر بگیرید. برخی از مثال ها عبارتند از:
  • تکه های کوچک تر ممکن است کابینت یا کشوی اختصاصی نداشته باشند که اشکالی نیز ایجاد نخواهد کرد. تا زمانی که اقلام مشابه در کنار هم هستند. اشکالی برای قرار دادن اقلام دیگر در کنار آن ها نیست.
  • یک جداکننده برای کابینت آشپزخانه تهیه کنید. این ها جعبه هائی هستند که برای قرارگیری در کشوها طراحی شده اند. آن ها بخش های مجزائی برای هر آیتم آشپزخانه دارند. ابتدا ابعاد هر کشو را اندازه بگیرید.
  • تقسیم کننده هایی با بخش متنوع خریداری کنید تا جائی برای تمامی اقلام داشته باشند.
  • اگر تقسیم کننده مناسب برای کشوی خود نیافتید از تقسیم کنندهایی با قابلیت تغییر سایز استفاده کنید. شما می توانید آن ها را با توجه به سایز کشوی خود تنظیم کنید.

جای دادن قابلمه ها و ظروف از نکات نظم دهی در کابینت آشپزخانه

  • یک کمد عمیق را برای اقلام بزرگ تر انتخاب کنید. قابلمه ها و ماهیتابه ها به جای بیشتری نیاز دارند. اگر کابینت شما عمیق تر از طول ماهیتابه شما است محل مناسبی برای نگاه داری آن است.
  • اگر آن ها در کشو جای نشدند از یکی از طبقات کابینت استفاده کنید یا آن ها را بر روی یک برد دیواری نصب کنید.
  • درب ها و قابلمه ها را به صورت جداگانه دسته بندی کنید. قرار دادن درب بر روی قابلمه ها، جایگذاری آن ها در کشوها را دچار مشکل می کند. در عوض تمامی درب ها را به صورت جداگانه نگاه دارید. چند روش برای انجام این کار عبارت است از :
  • اگر کابینت ها و کشوهای عریضی دارید، آن ها را به دو بخش تقسیم کرده. در یک طرف درب ها و در طرف دیگر ظروفشان را قرار دهید.
  • از آویزها برای قرار دادن درب ها استفاده کنید و کمی آن طرف تر هم، خود ظروف را قرار دهید.
  • اگر کشوهای کوچک زیادی دارید در یک طبقه قابلمه و در کشوی بالایی آن درب اش را قرار دهید. اگر آن را در کابینت هم قرار دادید، می توانید درب آن را در کشوی بالا بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب خانه ای لوکس و گران تنها با این چند وسیله را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "نظم دهی آسان به ریخت و پاش آشپزخانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نظم دهی آسان به ریخت و پاش آشپزخانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید