مدیرعامل آسیاتک: کمبود و فرایند طولانی واردات تجهیزات علت کیفیت پایین اینترنت است

به گزارش وبلاگ سارا، مدیرعامل شرکت آسیاتک اعتقاد دارد مشکل کندی اینترنت به خاطر کمبود تجهیزات و تاخیر در ورود و ترخیص تجهیزات شبکه برای شرکت های سرویس دهنده اینترنت است. او می گوید شرکت های اینترنتی سال جاری پیروز نشدند پهنای باند و ظرفیت شبکه خود را توسعه دهند و این مسئله باعث اختلال و افت کیفیت اینترنت شده است.

مدیرعامل آسیاتک: کمبود و فرایند طولانی واردات تجهیزات علت کیفیت پایین اینترنت است

محمدعلی یوسفی زاده، مدیرعامل شرکت اینترنتی آسیاتک و رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صفنی رایانه ای تهران، در گفت وگو با ، کمبود تجهیزات و دیر رسیدن تجهیزات عامل عدم توسعه شبکه است:

در شبکه ما علت اینکه نتوانستیم ظرفیت پهنای باند شرکت خود را توسعه دهیم، به این خاطر بوده که نتوانستیم تجهیزات مربوط به شبکه را افزایش دهیم. ولی این مشکل تا یک هفته یا نهایتا 10 روز دیگر حل خواهد شد.

مدیرعال آسیاتک می گوید بسیاری از شرکت های اینترنتی ابتدای سال جاری برای خرید تجهیزات نو اقدام کردند ولی به تازگی این تجهیزات را دریافت کردند و هم اکنون آغاز به نصب این تجهیزات کردند تا بتوانند پهنای باند شبکه خود را افزایش دهند. او پیش بینی می نماید در هفته های آینده، شرایط کیفیت اینترنت بهتر گردد؛ چون شرکت های اینترنتی تجهیزات نو را نصب کردند.

یوسفی زاده درباره مشکل کمبود پهنای باند بین الملل اینترنت ایران که بعضی می گویند عامل اصلی کندی سرعت اینترنت است نیز این طور می گوید:

پرشدن لینک های پهنای باند بین الملل هم وجود دارد ولی این بخش به وسیله زیرساخت تأمین می گردد. البته الان که نصب تجهیزات شرکت تمام نشده، تا در مرحله بعد از زیرساخت پهنای باند بگیریم، با قطعیت نمی توانم بگویم که توزیع پهنای باند از طرف شرکت زیرساخت با مشکل روبرو است. وقتی تمام تجهیزات را نصب و نتوانستم پهنای باند مورد احتیاج را از زیرساخت تهیه کنم آنوقت می توان گفت مقدار واردات پهنای باند از سمت زیرساخت هم دچار مشکل شده است.

رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صفنی رایانه ای تهران نیز مانند مدیران وزارت ارتباطات، یکی دیگر از دلایل کندی اینترنت را به شیوع کرونا مرتبط می داند و می گوید در اواخر سال 98 مقدار استفاده از اینترنت در کشور چند برابر شده است که شرکت های اینترنتی با همکاری وزارت ارتباطات پیروز شدند ظرفیت شبکه را چند برابر نموده و پاسخ گوی احتیاج کاربران باشند. او می گوید اگرچه این توسعه ظرفیت شبکه با سختی صورت می گیرد ولی شرکت های اینترنتی بر انجام آن اصرار دارند.

یوسفی زاده در ادامه شرح می دهد که فراوری سخت افزار در دوران کرونا برای سراسر دنیا سخت شده و ایران از آن مستثنا نیست:

در دوران کرونا فراوری تجهیزات سخت شده و در کنار آن واردات تجهیزات هم سخت شده است. برای مثال ما در اوایل بهار از تأمین کننده خود درخواست واردات تجهیزات کردیم و درحالی که باید نهایتا تا تابستان این تجهیزات به ما می رسید، حالا تجهیزات را دریافت نموده ایم.

نوسانات ارز و گران شدن آن نیز بر فرایند واردات تجهیزات شبکه به داخل کشور تاثیرگذار بوده است.

منبع: شبکه چی

به "مدیرعامل آسیاتک: کمبود و فرایند طولانی واردات تجهیزات علت کیفیت پایین اینترنت است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدیرعامل آسیاتک: کمبود و فرایند طولانی واردات تجهیزات علت کیفیت پایین اینترنت است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید