بیشتر رستوران های مشهد کیفیت خوبی ندارند

به گزارش وبلاگ سارا، به گفته حسن امیریان، رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد، نیمی از رستوران های این شهر کیفیت میانه و ضعیفی دارند.

بیشتر رستوران های مشهد کیفیت خوبی ندارند

رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد گفت که سطح کیفیت 50 درصد رستوران های مشهد درجه یک، 30 درصد از آن ها دارای کیفیت میانه و 20 درصد از رستوران ها کیفیت ضعیفی را دارند.

امیریان در ادامه گفت:

10 رستوران در مشهد دارای برند هدف گردشگری هستند و در مجموع 950 واحد صنفی عرضه کننده غذا در سطح شهر مشهد اعم از واحد عرضه کنند کباب، حلیم و آشپزخانه وجود دارد که 500 واحد از آن ها چلوکبابی و رستوران و 450 عدد نیز آشپزخانه و کبابی هستند.

به گفته وی، در مشهد 200 رستوران در انتظار مجوز وجود دارد که 180 واحد از این تعداد مجوز بهداشت ندارند و با نظارت های اجرا شده، در طول هفته 7 پروانه کسب باطل می شود.

رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد گفت:

یک رستوران برای این که تبدیل به برند شود 20 سال تلاش می کند اما فشار اقتصادی در حوزه اقتصادیات و افزایش قیمت برخی اقلام، سرمایه گذاری در حوزه رستوران داری را دچار مشکل کرده است، از طرفی انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده زمانی که اقلام غذایی با نرخ نو عرضه می شود نرخ گران تر را دیر اعلام می کنند و این موضوع سبب زیان رستوران داران می شود.

به گفته امیریان، از دیگر مسائل این صنف این است که هر سه تا شش ماه بازرسان بهداشت تغییر می کنند و هر یک بازرسان به صورت سلیقه ای عمل می کنند که این امر نیز رستوران داران را دچار مشکل کرده است.

او در آخر گفت:

اکنون در دولت یازدهم و دوازدهم شرایط بهبود یافته است اما تا شرایط ایده آل هنوز فاصله داریم، دولت باید بیشتر نظارت کند و کار را به بخش خصوصی واگذار کند.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا

به "بیشتر رستوران های مشهد کیفیت خوبی ندارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیشتر رستوران های مشهد کیفیت خوبی ندارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید